• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Kорпоративни Информации

Нашата компанија ги користи производи од ростфрај,инокс,челик.
И им служи на сите сектори кои користат ваков
вид на производи.

Овие производи особено се користат во текстилната, хемиската, украсување, автомобилската
индустрија, машини за производство, градежништво, индустриски
и морските сектори и во кујната.

Нашата компанија има во залиха материјалите кои им се потребни за продавање.
Сите производи се изработени во согласност на потребните стандардите.

Со секојдневната комуникација ние ги сваќаме потребите на нашите клиенти.
Главната филозофија на нашата компанија е
Да се обезбедиaт производи од прва класа и производи со сертификат на нашите клиенти.
Ние моралот за работа добиваме од ваша страна.

Како цел избравме да обезбедиме подобар квалитет на производите и подобра услуга на клиентите.
Нашата компанија однапред виги благодарува на вашиот интерес и релевантност.

Ви посакуваме успех HAKINTERNACIONAL