• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Informacionet Korporative

Kompania jonë përdor produkte rostfraj dhe inox.
Dhe shërbejnë gjithë sektorëve që përdorin këtë lloj të produkteve.

Këto produkte veçanërisht përdoren në, industrin kimike,tekstile, ujdisje, automotive, prodhimit të
makinerive, ndërtimtari,prodhimin industrial, në sektorin e detare dhe në kuzhinë.
Kompania jonë ka produkte në rezervë të cilat janë në pritje për tu shitur.

Të gjitha prodhimet janë bërë sipas standardeve e kërkuara.
Me komunikimin e përditshëm kuptojmë nevojat e klientëve tonë.
Filozofia kryesore e kompanisë sonë është: Për të ofruar produkte të klasit të parë dhe me certifikatë të
klientëve tanë.Moral për punë marim nga ana juaj.Si qëllim zgjodhem të ofrojmë kvalitet ma të mirë të

prodhimeve dhe shërbim më të mirë për klientët.

Kompania jonë ju falemenderon për interesin tuaj.
Ju dëshirojmë sukses HAKINTERNACIONAL