• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Ростфрај Цевки


1 2 3

Со врски со европа и далечниот исток нашата компанија во краток временски период успеа да
обезбеди место во секторот на ростфрај и инокс.Ги следиме последните (најновите) светски
производствени технологии со чија помош ги изработуваме нашите производи
Нашата компанија има и голем број на избор.
Увозот на заварени цевки и профили кои ги произведуваме се користат во секое поле на
индустријата.
Во моментов нашата компанија има готови резерви од хемиски,автомобилска
индустрија,петрохемиски и индустриски машини.
Покрај тоа нашата фирма за да ги задоволи потребите на клиенти има на располагање полирани
цевки и профили кои што се увезени од далечниот исток.Сепак ние не сме задоволни со овие резултати
и сакаме да имаме поголемо влијание во овој
област.За да ги постигнеме овие резултати ние се согласуваме со барањата на нашите клиенти.
Планираме да ја прошириме опсегот на и да ја подобриме квалитетот на производи.Материјали и Галантериа за Ограда

1 2 3