• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Ростфрај квадрат цевки

 
Ростфрај (инох) квадрат
Со квалитет од ANSI и димензии од 5*5 mm до 60*60 mm.Должината на рамките почнува
од 4 m до 4.80 m.Сите овие производи се достапни во резервите на нашата компанија
.
 
Табелата на тежини од ростфрај рамки
Дијаметар Kвадрат Дијаметар Kвадрат
mm KG/MT mm KG/MT
4 0.126    
5 0.196 21 3.462
6 0.283 22 3.799
7 0.385 23 4.153
8 0.502 24 4.522
9 0.636 25 4.916
10 0.785 30 7.065
11 0.950 35 9.620
12 1.130 40 12.560
13 1.327 45  15.900
14 1.539 50 19.630
15 1.766 55 23.750
16 2.010 60 28.260
17 2.269 65 33.170
18 2.543 70 38.460
19 2.834 75 44.160
20 3.140 80 50.240